Smartphone Study – DK

INVENT Smartphone-undersøgelsen – få indsigt i din kulturelle deltagelse!

Hvad handler undersøgelsen om?
INVENT Smartphone-undersøgelsen handler om, hvordan mennesker kommer i kontakt med kultur i deres dagligdag, og hvordan de oplever kultur. Kultur er bredt defineret og kan være f.eks.: musik, fjernsyn, bøger, mad, steder at gå ud, kreative hobbyer, sport, mode, politik, spil, kendte personer, etc. Vi er interesserede i at lære mere om folks hverdagskulturelle aktiviteter, og hvordan disse påvirker trivsel og social samhørighed.

Hvordan fungerer det?
Vi sender dig korte spørgeskemaer op til 4 gange om dagen over en periode på en uge (7 dage) via din smartphone. De spørgsmål, du modtager, er meget korte (de tager ca. 1 minut at udfylde). Spørgsmålene vil handle om dit humør på det pågældende tidspunkt og om aktiviteter eller samtaler relateret til kultur, som du måske har deltaget i.

Download appen og tilmeld dig undersøgelsen med koden zpkc2 (INVENT Danmark), og appens notifikationssystem tager sig af resten. Husk at tillade notifikationer på din telefon. Prøv at svare på så mange notifikationer som muligt. Det gør dog ikke noget, hvis du går glip af en notifikation, når du ikke er tilgængelig. Det er normalt at overse et par notifikationer i undersøgelsesperioden – det er normalt, når man studerer dagligdagen.

Lad os komme i gang!

1. Download M-path appen gratis fra Apple– eller Android-app-stores
2. Følg installationsvejledningen til højre på denne side
3. Udfyld følgende kode på trin 5: zpkc2 (INVENT Danmark)

Hvis du gerne vil vide mere om undersøgelsen, kan du finde et detaljeret informationsark til højre på denne side.

Hvorfor deltage?

  • Du får indsigt i dine egne kulturelle vaner, adfærd og deltagelse. Vi satser på, at du foretager mere relateret til kultur på en uge, end du måske lige tror! Appen giver dig mulighed for at se, hvad du har foretaget dig.
  • Du vil sammen med hundredvis af andre borgere i hele Europa hjælpe os med at få en reel forståelse af, hvordan mennesker fra alle samfundslag oplever kultur i hverdagen.
  • Resultaterne af undersøgelsen vil blive brugt som input til at skabe en kulturpolitik, der lytter til, hvad borgerne finder vigtigt.
  • Appen har ingen kommercielle mål (den er udviklet af forskere), den installerer ikke cookies, og den kan nemt fjernes efter undersøgelsen.

Kontaktinformation

For spørgsmål eller kommentarer, kontakt postdoc Eva Myrczik, inventculturesst@gmail.com