Smartphone Studie – Theater Zuidplein – De Òrìṣà

INVENT Smartphone Studie – Theater Zuidplein – Voorstelling De Òrìṣà

Op deze pagina vind je informatie over de INVENT Smartphone Studie in samenwerking met Theater Zuidplein.  Jij hebt een uitnodiging ontvangen voor dit onderzoek omdat je een kaartje hebt gekocht voor de voorstelling De Òrìṣà op 30 juni 2022 . Hier lees je hoe je je kunt aanmelden en een voucher bij Theater Zuidplein kunt ontvangen ter waarde van €10.

Waar zijn we naar op zoek?

Wat gaat er door je heen tijdens een avondje uit in het theater? Of wanneer je met je vrienden danst op een festival? Dit zijn enkele van de vragen van een groot Europees onderzoeksproject waarvoor we jou graag uitnodigen!

We zoeken deelnemers die via hun smartphone hun mening en emoties over een culturele voorstelling willen delen. Via de gratis app m-Path ontvangen deelnemers in twee weken tijd 6 zeer korte (1 minuut) vragenlijsten: je kunt ons vertellen naar welke aspecten je uitkijkt en achteraf wat je van de avond vond!

Wat levert het je op?

Deelnemers die meedoen en alle vragenlijsten invullen krijgen een waardebon van 10 euro voor een andere voorstelling in Theater Zuidplein.

Hoe kan ik meedoen?

Als je mee wilt doen aan ons onderzoek, doe dan het volgende:

ACTIE 1. Download en installeer de gratis onderzoeks-app m-Path aan de hand van de Installatie instructies. Voer bij stap 5 de volgende code in: ydmp3

ACTIE 2. Vul hieronder het deelnameformulier  in zodat we je achteraf een voucher kunnen toesturen per email.

Als je meer wilt weten over het onderzoek lees dan het Informatieblad voor deelnemers

Download m-Path voor Apple
Download m-Path voor Android 

Waar is dit onderzoek voor?

De Smartphone Studie is onderdeel van een groot Europees project genaamd INVENT. In dit project onderzoeken we hoe mensen in heel Europa allerlei culturele evenementen ervaren. Zorgt het bijwonen van theatervoorstellingen, concerten, festivals of andere evenementen ervoor dat mensen zich meer verbonden, positiever, creatiever, ruimdenkender en nieuwsgieriger voelen? Komt de beleving van culturele evenementen overeen met de verwachtingen? We werken samen met verschillende theaters en andere culturele organisaties. Het doel van het project is om organisaties en overheden te adviseren over het creëren van cultuurbeleid dat meer inclusief is en beter aansluit bij de culturele behoeften en interesses van burgers.

We hopen je interesse te hebben gewekt en dat je aan het onderzoek zult deelnemen! Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met Dr. Marc Verboord (verboord@eshcc.eur.nl ) of Alysa Karels (karels@eshcc.eur.nl).

Deelnameformulier  

Vergeet niet dit formulier in te vullen als je mee wilt doen met het onderzoek.