Smartphone study NL

INVENT Smartphone Studie – Krijg inzicht in je culturele activiteiten

Waar gaat dit onderzoek over?

De INVENT Smartphone Studie gaat over hoe mensen in hun dagelijks leven in aanraking komen met cultuur en hoe zij die ervaren. Cultuur is breed gedefinieerd en betreft onder meer: muziek, televisie, boeken, eten, uitgaansgelegenheden, creatieve hobby’s, sport, mode, politiek, games, bekende personen, et cetera. We willen graag meer te weten te komen over de dagelijkse culturele activiteiten van mensen en hoe deze van invloed zijn op welzijn en sociale cohesie.

Doe mee en ontvang € 10 tegoedbon

We nodigen je van harte uit om mee te doen aan dit onderzoek. En niet voor niets! Als je minimaal 80% van alle vragen hebt beantwoord, ontvang je een € 10 tegoedbon voor Bol.com.

Hoe werkt het?

Als deelnemer aan het onderzoek maak je gebruik van de m-Path app die je gratis op je smartphone kunt installeren. Via de app krijg je gedurende een week elke dag 4 korte vragenlijstjes (van ongeveer 1 minuut). De vragen gaan over activiteiten, ervaringen en gesprekken gerelateerd aan cultuur die je recent hebt gehad. Dat kan bijvoorbeeld kan gaan over muziek, televisie, boeken, maar ook creatieve hobby’s, sport, mode, beroemdheden, culturele gebruiken, etc.  Op sommige momenten heb je misschien niet zoveel aan cultuur gedaan, op andere momenten meer: dat is niet erg, maar hoort bij het dagelijkse leven, en is relevant voor het onderzoek!

Installeer de app en meld je aan

  1. Download en installeer de gratis onderzoeks-app m-Path via de Apple or Android
  2. Volg de Installatie instructies op deze pagina
  3. Voer bij stap 5 de volgende code in: xjaz4
  4. Vul hieronder het deelnameformulier in zodat we je achteraf een voucher kunnen toesturen per email.
  5. Probeer op zoveel mogelijk meldingen te reageren. Het is echter prima als je af en toe een signaal mist wanneer je niet beschikbaar bent.

Als je meer wilt weten over het onderzoek lees dan het Informatieblad voor deelnemers.

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met Dr. Marc Verboord (verboord@eshcc.eur.nl ) of Alysa Karels (karels@eshcc.eur.nl).

Deelnameformulier  

Vergeet niet dit formulier in te vullen als je mee wilt doen met het onderzoek.