Smartphone study FI

INVENT  ÄLYPUHELINTUTKIMUS KULTTUURISTA JOKAPÄIVÄISESSÄ ELÄMÄSSÄ

Mistä tutkimuksessa on kyse?

Tarkastelemme tässä älypuhelintutkimuksessa, miten täysi-ikäiset eurooppalaiset ovat jokapäiväisessä elämässään tekemisissä kulttuurin kanssa ja miten he kokevat kulttuurin. Kulttuuri ymmärretään tutkimuksessa laajasti, kattaen esimerkiksi elämänalueita kuten musiikki, televisio, kirjat, ruoka, erilaiset paikat, harrastukset, urheilu, muoti, politiikka, pelit, internet, julkisuuden henkilöt ja niin edelleen.

Olemme kiinnostuneita ihmisten jokapäiväisistä kulttuuriharrastuksista ja siitä, kuinka ne vaikuttavat hyvinvointiin ja yhteenkuuluvuuden tunteeseen.

Miten tutkimus tehdään?

Lähetämme sinulle lyhyitä kyselyitä 4 kertaa päivässä viikon (7 päivän) ajan älypuhelinsovelluksen kautta. Lähettämämme kyselyt ovat hyvin lyhyitä (vastaamiseen menee noin 1–2 minuuttia). Kysymykset koskevat senhetkistä mielialaasi sekä kulttuuriharrastuksiasi tai keskusteluita, joihin olet osallistunut.

Sinun ei tarvitse tehdä osallistuaksesi muuta kuin ladata sovellus ja ilmoittautua tutkimukseen koodilla 82jq8. Sovellus lähettää sinulle ilmoitukset uusista kyselyistä. Toivomme että vastaat mahdollisimman moneen kyselyyn, mutta ei haittaa, jos et pysty aina vastaamaan. Monta päivää kestävässä tutkimuksessa on tavallista, etteivät osallistujat pysty vastaamaan kaikkiin kyselyihin.

M-Path -sovelluksen asennus

  1. Lataa maksuton m-Path -sovellus iPhonelle tai Android-puhelimelle sovelluskaupastasi
  2. Seuraa m-Path -sovelluksen asennusohjeita, jotka löydät tämän sivun oikeasta laidasta
  3. Käytä (ohjeen) kohdassa 5. koodia: 82jq8

Jos haluat lukea lisää tutkimuksesta, löydät yksityiskohtaisen osallistujan tietolomakkeen tämän sivun oikeasta laidasta

Miksi osallistua?

Saat paremman käsityksen omista kulttuurisista tavoistasi, käyttäytymisestäsi ja osallistumisestasi. Sovelluksen avulla voit nähdä, mitä kaikkea kulttuuriin liittyvää olet tutkimusjakson aikana tehnyt.

  • Olet osa satojen eurooppalaisten ryhmää, joka auttaa luomaan parempaa käsitystä erilaisten ihmisten kokemuksista kulttuurista jokapäiväisessä elämässä.
  • Tutkimuksen tuloksia käytetään materiaalina kansalaisten mielipiteet huomioivan kulttuuripolitiikan luomiseen.
  • Sovellus ei mainosta mitään (sovellus on kehitetty tutkimukseen), se ei asenna evästeitä ja se on helppo poistaa tutkimuksen jälkeen.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tietolomakkeen lukemisen jälkeen, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse sara.sivonen@tuni.fi.