Smartphone Study – Eurovision Denmark

INVENT Smartphone Study – Eurovision Denmark 

På denne side finder du information om Eurovision 2022-smartphoneundersøgelsen, som vi virkelig håber, at du har lyst til at deltage i – og hvordan du tilmelder dig!

Hvad handler undersøgelsen om?

Som deltager giver du via appen m-Path indblik i, hvad du tænker, og hvilke følelser du oplever op til og under Eurovision 2022. Ved at bruge denne metode er det vores mål at komme tæt på folks oplevelser af Eurovision 2022 i det øjeblik begivenheden foregår.

Hvordan foregår det?

Du downloader den gratis app m-Path, der er udviklet til forskningsformål, og over en periode på cirka en uge (9.-15. maj 2022) vil du modtage notifikationer på din telefon, typisk en gang om dagen, hvor du bliver bedt om at besvare nogle få, korte spørgsmål i appen om dine følelser og dit engagement i Eurovision 2022.

Hvordan installeres appen?

1. HENT APPen. Søg efter M-Path-appen i din App Store. Download den til din smartphone. Husk at tillade meddelelser!
2. BRUGERNAVN. Vælg et navn.
3. LICENSAFTALE. Accepter vilkår og betingelser.
4. GENDANNELSESKODE. M-Path bruger ikke e-mail eller telefonnumre. Gem eller tag et skærmbillede af koden, hvis du har brug for at gendanne kontoen.
5. FIND UNDERSØGELSEN. Under ’settings’ i øverste venstre hjørne find ’My Practitioner’ og tryk på +-tegnet. Søg efter Eurovision Denmark (du skal stave det præcis sådan). Vælg én af ​​de to konti med navnet Eurovision Denmark (de har koderne cg3y7 og 7xft8 – det er underordnet hvilken én du vælger).
6. DELTAG! Hermed deltager du nu i undersøgelsen. Inden for de kommende dage vil forskerteamet sende dig de indledende spørgsmål, herunder erklæring om informeret samtykke. For at kunne deltage skal spørgsmålene under informeret samtykke besvares med ’JA’. Herefter får du automatisk notifikationer på din telefon om, at der er spørgsmål i appen. Vi sætter pris på, hvis du svarer på så mange spørgsmål som muligt.

Tilmeld dig gerne så hurtigt som muligt, da der er begrænsede pladser, og senest den 9. maj, da dataindsamlingen starter samme eftermiddag.

Hvorfor deltage?

For at kunne gennemføre undersøgelsen har vi virkelig brug for din hjælp!

Vi håber, at mange danskere med interesse for Eurovision har lyst til at deltage. Derfor er du meget velkommen til at dele information om og linket til undersøgelsen med personer i dit netværk, som også kunne være interesseret i at deltage!

Ved at deltage har du en enestående mulighed for at være del af en innovativ og sjov forskningsmetode. Din deltagelse vil også bidrage til ny viden om det sociale aspekt af Eurovision, følelser relateret til begivenheden, den teknologiske formidling af Eurovision som kulturel oplevelse og mere bredt om Eurovision som nationalt og europæisk fællesskab.

Vi håber at have vækket din interesse, og at du vil deltage i undersøgelsen sammen med hundredvis af andre borgere i Europa.

Kontakt os!

Hvis du har spørgsmål efter at have læst den udførlige beskrivelse af undersøgelsen (link), så kontakt os endelig på eva.myrczik@hum.ku.dk.

Forskerne, som står for den danske Eurovision-dataindsamling, er postdoc Eva Pina Myrczik og professor Nete Nørgaard Kristensen fra Institut for Kommunikation på Københavns Universitet.

Eurovision 2022-smartphoneundersøgelsen er en del af det europæiske forskningsprojekt INVENT, finansieret af EU’s Horizon 2020 forsknings- og innovationsprogram (bevilling nr. 870691).