INVENT STUDIJA PUTEM PAMETNOG TELEFONA – Festival mediteranskog filma Split

INVENT STUDIJA PUTEM PAMETNOG TELEFONA – Festival neobičnih obitelji

Na ovoj stranici pronaći ćete informacije o INVENT studiji putem pametnih telefona u suradnji s Festivalom mediteranskog filma Split. Dobili ste poziv za ovu anketu jer ste kupili ulaznicu za Festival mediteranskog filma Split koji se održava od 16 do 25. lipnja 2022. Ovdje možete pročitati kako se možete prijaviti.

Što tražimo?

Što vam prolazi kroz glavu tijekom večeri u kazalištu? Ili kad plešete s prijateljima na festivalu? Ovo su neka od pitanja velikog europskog istraživačkog projekta na sudjelovanje u kojem vas želimo pozvati!

Tražimo sudionike koji žele podijeliti svoje mišljenje i emocije o kulturnom događaju putem svog pametnog telefona. Putem besplatne aplikacije m-Path, sudionici dobivaju 6 vrlo kratkih (1 minutu) upitnika u razdoblju od dva tjedna: možete nam reći kojim aspektima događaja se veselite, a nakon toga što mislite o tako provedenoj večeri!

ako mogu sudjelovati?

Ako želite sudjelovati u našoj anketi, učinite sljedeće:

KORAK 1. Preuzmite i instalirajte besplatnu istraživačku aplikaciju m-Path slijedeći upute za instalaciju. Unesite sljedeći kod u koraku 5: @hxce7

KORAK 2. Ako želite saznati više o studiji, pročitajte Obavijesni list za sudionike.

Čemu služi ovo istraživanje?

Studija putem pametnih telefona dio je velikog europskog projekta pod nazivom INVENT. U ovom projektu istražujemo kako ljudi diljem Europe doživljavaju sve vrste kulturnih događaja. Čini li posjećivanje kazališnih predstava, koncerata, festivala ili drugih događanja ljude povezanijima, pozitivnijima, kreativnijima, otvorenijima i znatiželjnijima? Odgovara li iskustvo kulturnih događanja očekivanjima? Surađujemo s raznim kazalištima i drugim kulturnim organizacijama. Cilj projekta je savjetovati organizacije i vlade o tome kako formulirati kulturne politike koje su uključivije i više u skladu s kulturnim potrebama i interesima građana.

 

Nadamo se da smo izazvali vaš interes i da ćete sudjelovati u anketi! Za pitanja ili komentare obratite se doc. dr. sc. Željki Zdravković